Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

spulletjes verkopen

04 augustus 2011
vanmorgen zijn wij samen met mama naar de rommelmarkt geweest, we hadden allemaal spulletjes mee om te verkopen, het was erg leuk om te doen en nienke en ik mochten de centjes die we kregen voor de verkochte spulletjes samen delen.

vijver

22 juli 2011
 papa is druk bezig om een vijver te maken achter het huis, als de vijver helemaal klaar is komen er mooie koi karpers in te zwemmen.
vandaag heeft mariëlle vakantie gekregen.

moederdag

10 mei 2011
voor moederdag had mariëlle een bloempotje mooi geverfd, en er zat een waxinelichtje in, ook zat er een mooie bloem van papier bij. ze had ook een mooie kleurplaat gemaakt. mariëlle had een mooi gedichtje wat ze voorlas verder heeft mama een mooi loungeset gekregen, hij is nog in bestelling, maar als t goed is in juni kan ze het set ophalen.

weer een update

13 april 2011
gisteren was het een beetje erg laat voor ik naar bed ging, er was een activiteit van school uit en daarom was het pas na 21.00 voor ik thuis was waardoor ik vanmorgen niet zo goed wakker kon worden.
mama vond eigenlijk niet echt een heel goed plan om naar de activiteit te gaan omdat het zo laat afgelopen was, maar je had zo goed je best gedaan met oefenen op school en je had je er zo op verheugd dat mama toch had besloten dat je er heen mocht.
je had het helemaal super gevonden.
papa is deze week al voor de 3de week van huis, hij is voor werk ver weg.
nienke en jij vinden dit niet zo leuk en moeten er erg aan wennen dat papa 's avonds niet thuis komt en als papa dan op vrijdag thuis komt is het feest zo blij dat jullie zijn dat hij er weer is

naar school

12 april 2011
ik ga al weer een tijdje naar de kleuterschool, dit vind ik erg leuk en ik heb een lieve juf.
vanmiddag ga ik samen met mama een activiteit op school doen, we hebben dan gekke dingen tocht en na die tijd lekker patatjes eten op school

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.