Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

lang geleden

14 december 2010
het is al weer heel lang geleden dat mama iets aan mijn site had gedaan.
er is een heleboel gebeurt in tussen.
ik heb een zusje gekregen ze is inmiddels bijna 14 maandjes jong.
ze heet Nienke, en ik speel erg graag met haar.
ook ga ik 2x per week naar de peuterspeelzaal.
op de peuterspeelzaal vind ik het erg leuk, maar ik vraag ook wel steeds vaker aan mama wanneer ik naar de kleuterschool mag.
van de week is er veel sneeuw gevallen bij ons en dat vind ik erg leuk.
vandaag heb ik met mama een kerstboompje versierd.
we hadden een klein boompje gekocht en daar hebben we lampjes en balletjes en andere versieringen in gehangen.
vanaf nu gaat mama proberen om de site weer goed bij te houden en wordt de site over mij en mijn zusje.

gevallen

25 september 2009
van de week was ik heel hard gevallen met mijn mond tegen de muur aan, waardoor ik een paar tandjes door mijn lip had, het bloedde heel erg, en ik moest ook best wel huilen, maar gelukkig gaat het nu weer goed met mijn lip.
vandaag ben ik weer naar de peuterspeelzaalgeweest ook dit keer vond ik het erg leuk we hebben weer gezongen en de juf had weer een verhaaltje voorgelezen ook mochten we weer lekker spelen.
straks ga ik naar opa en oma, opa gaat dan op mij passen, want oma en mama gaan samen met tante dinanda weg en papa komt mij dan weer bij opa ophalen.
van de week ben ik weer met mama mee geweest om naar de "babydokter"te gaan, we hebben daar weer het hartje van de baby geluisterd en dat was heel erg mooi om te horen, mama vertelde ook dat we nu niet zo heel erg vaak meer naar de "babydokter" hoeven.
nu gaan mama en ik kijken of we nog leuke broekjes voor mij kunnen kopen, want er waren heel veel broekjes wat te klein waren en mama heeft eens goed gekeken in mijn kast en nu is er niet zo heel veel meer in de kast wat mij past.

een up date

07 september 2009
mama dacht het is al zo lang geleden dat er wat op mariƫlle haar site is gezet, dat het wel weer eens tijd werd.
ik slaap inmiddels in mijn bedstede en dit gaat erg goed.
ook ga ik nu twee keer per week naar de peuterspeelzaal ook dit vind ik erg leuk, we zingen daar en mag er fijn spelen met andere kindjes ook is het erg leuk als de juf een verhaaltje voorleest.
ik vertel dan ook een heleboel aan mama als ik thuis kom.
mama vertelde dat de site snel een keertje stopt, omdat het abbonement dan afgelopen is mama heeft niet zoveel tijd meer om het bij te houden, en heeft daarom besloten om er mee te stoppen
het is nu nog acht weekjes tot  de baby komt, ik ben erg benieuwd wat er in mama haar buik zit, als ze vragen aan mij wat ik denk dat er in mama haar buik zit een broertje of een zusje zeg ik meestal van een broertje,als ze dan vragen als het een zusje is of dat ook goed is dan antwoord ik dat dat ook wel goed is.
 papa en mama weten het ook nog niet dus het is voor iedereen een grote verrassing. 

bijna op vakantie

27 juli 2009
vanmiddag ben ik met opa en oma fietsen, oma vroeg of ik mee wou met hun en dat wou ik wel want ik vind het heel erg leuk om mee te gaan fietsen.
ik mag bijna in mijn nieuwe slaapkamer slapen, de kamer is zover klaar de kamer ruikt alleen nog best wel naar verf, en daarom moet ik nog even wachten.
zaterdag gaan we op vakantie we gaan dan kamperen in limburg,mama en papa zijn wel benieuwd hoe het zal gaan met jou, want je bent nog nooit wezen kamperen, maar aan jou reactie te zien telkens als we het over vakantie hebben dan denken we dat het wel goed zal gaan.
vorig weekend ben je ziek geweest, 's morgens was je al niet heel actief en 's middags moest je ineens heel vaak spugen, begin van de avond knapte je wel weer op en mama heeft je toen lekker naar bed gebracht, maar om ong half 10 in de avond was je wakker en je gloeide helemaal, je mocht toen mee naar beneden en kreeg wat te drinken, mama had je koorts gemeten en je kreeg een sinaspril je ging lekker bij mama op schoot hangen en daar ben je toen in slaap gevallen, mama heeft je naar bed gebracht en gelukkig was je de volgende dag wel weer wat opgeknapt, wel heb je 2 dagen over zere oren gehad, maar daar heb je ook gelukkig geen last meer van.

zindelijk worden

15 juli 2009
ik word al een hele grote meid zegt mama, want ik kan al heel goed poepjes en plasjes op het potje en op de wc doen, ik heb gisteren aan het eind van de morgen en de hele middag zonder luier aan gelopen en heb toen alles op het potje gedaan.
en vandaag zijn we eerst 's morgens weg geweest en toen we weer thuis waren heeft mama mij de luier af gedaan en ik heb toen weer de hele tijd alles op het potje gedaan, met het eten had mama mij even een luier om gedaan en na het eten gelijk weer de luier af  (die was nog helemaal droog)en ik ging toen meteen weer op het potje zitten om een grote plas te doen.
ik zeg zelf tegen mama wanneer ik wat moet doen en ook helpt mama mij herinneren dat ik op het potje of op de wc moet doen en dat gaat heel erg goed.

ook mijn nieuwe kamer is nu bijna klaar, het bed, de kast moet nog 1 keer geschilderd worden en de muren moeten nog een keer gedaan worden en dan kan mama de kamer helemaal schoon maken en dan mag ik er in slapen.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.