Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

nieuwe schoenen

24 juni 2009

vandaag ben ik met mama nieuwe schoentjes wezen kopen, ik had hele mooie roze zomergympjes, maar deze waren een beetje aan de kleine kant geworden.
ik heb heel veel aangepast en toen mama dacht dat we eindelijk schoentjes hadden gevonden zagen mama en ik sandaaltjes van dora en ik vroeg toen aan mama "jeje doranoenen aanepappen" vertaling mariƫlle de dora schoenen aanpassen??????
dit mocht van mama en ik kon er erg goed op lopen dus hebben we besloten om de dora sandaaltjes te kopen en de andere sandaaltjes weer weg te zetten.
in de auto op weg naar huis vroeg ik aan mama of we ze aan opa en oma gingen laten zien, dat vond mama wel een goed idee en toen zijn we daar maar even naar toe gereden.
vanavond ben ik lekker in bad geweest en ik lag al vroeg in mijn bedje, want ik was behoorlijk moe.
morgen gaan papa en oma samen met mama en mij naar de dokter en dan gaan we de baby in mama haar buik kijken.
 

fietsen

12 juni 2009
vanmorgen zijn we naar tante dinanda geweest om koffie te drinken, ik mocht op mijn fietsje en ik maakte er een spelletje van om overal bijna botsing mee te maken, op de heen weg viel ik daardoor met fietsje en al omver ik moest toen heel hard lachen.
straks gaan we een lekker broodje eten en mama heeft beloofd dat als het droog blijft dat we dan naar het bos gaan.
vanavond ben ik alleen met papa want mama moet vanavond werken.
gisteren toen ik even bij mama zat was mijn broertje/zusje aan het bewegen in mama haar buik en dit kon ik toen voelen toen ik mijn handje op mama haar buik legde.

regen

11 juni 2009
het regent al de hele morgen, net heb ik piet piraat gekeken en nu ben ik boekjes aan het lezen.
vanavond komt oma even op mij passen, mama moet naar haar werk en papa moet ook even weg.
deze week hebben papa en mama besloten dat we in de zomervakantie nog een weekje op vakantie gaan, we gaan dan kamperen in een mooie grote tent.
we gaan dan op vakantie naar limburg.
en als de zomervakantie voorbij is mag ik naar de peuterspeelzaal.

muziek

04 juni 2009

mama heeft muziek op mijn site gezet, dat vind ik erg leuk.
ik vind muziek erg leuk en als ik k3 op tv zie wil ik heel vaak ook dansen ik kijk dan wat k3 doet en dat probeer ik dan na te doen.
gisteravond was het best wel laat geworden voor ik naar bed ging en ik was vanmorgen om half negen weer wakker ik was best wel moe, mama heeft mij daarom na het broodje eten lekker in bedje gelegd, ik heb nog even liggen kletsen maar lig nu heerlijk te slapen.
vanavond moet mama werken, en daarom ga ik bij tante dinanda eten en als papa dan klaar is met werken komt hij mij daar ophalen.
 

mooi weer

02 juni 2009
het is al een aantal dagen weer heel mooi weer geweest, en we hebben dan ook volop zitten genieten van al die zonnestralen.
ik heb lekker in mijn badje mogen spelen, en we hebben een paar keer gefietst.
vandaag was de oma van mama jarig en daar zijn we even heen geweest om te feliciteren.
vanmiddag zijn mama en ik naar saskia en roy geweest, mama moest nog aan het plannen met het dienstrooster en dit doet ze samen met saskia, ik kon toen gezellig met roy spelen en we hebben dan ook fijn samen gespeeld.
op de terugweg was ik in slaap gevallen.
na het eten ben ik in bad geweest, en na het badderen heeft mama weer een nieuwe pleister aan mijn teen geplakt, nu lig ik lekker in bed te slapen onder mijn prinsessendekbedovertrek.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.