Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

nieuwe schoenen

28 mei 2009
gisteren ben ik met mama naar een tante van mama geweest, dit was erg leuk en gezellig.
we hebben gisteren ook nieuwe schoentjes gekocht, ze zijn nu nog een beetje aan de ruime kant, maar ik wil ze wel al telkens aan, mama heeft beloofd dat als ik naar de peuterspeelzaal ga ik de nieuwe schoentjes aan mag, mama had vorige week gebeld met de peuterspeelzaal en ik mag in september(gelijk na de zomervakantie) hier na toe.
ik ben vanmorgen met mama mee geweest om boodschapjes te kopen.
straks gaan mama en ik een  broodje eten.
vanavond ga ik weer bij opa en oma eten en slapen, papa en mama moeten allebei werken vanavond.
ik had net een pen gevonden en de dop er af gehaald, toen vroeg ik aan mama waar de dop was want het was kouk zo(koud zo) mama zei dat het helemaal niet koud is en toen zei ik ja pem kouk zo( de pen vind het wel te koud zo) toen moets mama best wel lachen hierom.
nu ben ik lief aan het kleuren.
mama gaat ook even nieuwe foto's erbij zetten

warm weer

25 mei 2009

afelopen woensdag mocht ik weer mee naar de verloskundige, daar gingen we het hartje van de baby luisteren, ik vertelde in de auto nog even aan mama hartje baby boem boem boem, toen we thuis waren mocht ik papa bellen en mocht ik dit vertellen.
vrijdag was mama jarig 's avonds kwam er heleboel visite om mama te feliciteren dit was erg gezellig.
het is vandaag weer een warme dag.
gisteren was het ook al warm en toen mocht ik in mijn zwembadje.
gisteravond zijn we na het eten een eind gan wandelen, we zijn toen naar opa en oma geweest, ik mocht bij opa en oma blijven slapen want mama moest werken afgelopen nacht.
vanmorgen kwam mama mij ophalen en toen hebben we boodschapjes gedaan.
vanmiddag mag ik in het zwembadje spelen. 

op vakantie geweest

14 mei 2009
afgelopen weekend zijn papa, mama en ik op vakantie geweest.
we zijn naar drenthe geweest in het plaatsje ansen.
het was daar erg leuk, ik mocht voor het eerst in een groot bed slapen, papa en mama waren wel benieuwd hoe dat zou gaan maar ik vond het allemaal heel erg leuk en wilde er vrijdag al met kleren en schoenen in gaan slapen mama zei dat dat niet kon en ik moest eerst mijn pyama aan.
zaterdag zijn we naar drouwenerzand geweest, daar was een park met allemaal atracties dat was erg leuk, ik ben in de olifantjes geweest, de trein en in de speeltuin, ook vond ik het leuk om in de draaimolen te gaan.
er was 's middags een voorstelling een meneer deed er van ballonnen allemaal figuurtjes maken en hij ging liedjes zingen.
we hebben daar ook nog lekker patat en ijs gegeten.
zondag was het moederdag, ik had een mooie tekening gekleurd voor mama en papa had een cadeautje gekocht, dat cadeatje mocht ik mama geven en ik heb het samen met mama uitgepakt.
er zat een digitale fotolijst in, daar was mama erg blij mee.
ook zijn we zondag nog over de camping gelopen, daar hadden ze allemaal dieren, en ook mocht ik 's middags nog met water spelen dit vond ik erg leuk.
maandag zijn we weer naar huis gegaan het was een erg leuke vakantie.
dinsdag ben ik de hele dag bij oma geweest, mama ging dinsdag werken, oma had aan mama gevraagd of ze mijn zwemspulletjes mee wou nemen zodat we konden gaan zwemmen, dit hebben we 's middags gedaan.
gisteren zijn we bij tante carin geweest, zij heeft haar voet in het gips.
dit was ook erg gezellig
vanavond ga ik bij opa en oma slapen want papa en mama gaan allebei werken vanavond.
morgen ben ik een dagje thuis, en zaterdag hebben we familiedag, dit is ook altijd erg gezellig.

gevallen

21 april 2009
gisteren ben ik van de trap gevallen, het ging gelukkig niet van zo heel hoog maar ik ben precies met mijn hoofd tegen de deur aan gevallen.
ik heb nu een bultje op mijn hoofd, maar ik lijk er geen last van te hebben.
net ben ik even met mama een boodschap wezen doen, en toen mama in de buggy keek lag ik heerlijk te slapen.
straks ga ik met mama op de fiets even bij oma koffiedrinken.
vannacht gaat mama werken en ik ga dan bij opa en oma slapen.
morgen is opa jarig, we gaan dan daar bbq-en, zaterdag houd opa zijn verjaardag en dan gaan we ook weer naar hun toe.
gisteren heb ik overdag bij tante dinanda gespeeld, mama ging overdag werken en had gevraagd of ik daar mocht spelen, mama had mij zondag verteld toen ik naar bed ging dat ik de volgende morgen naar haar toe zou gaan, toen ik gisteren uit bed kwam vroeg ik gelijk aan mama nana(dinanda) en kakko(jacco) toe.
papa kwam mij daar weer ophalen ik had het erg leuk gehad alleen was ik ollie mijn knuffel vergeten en die heeft mama nog even voor mij opgehaald zodat ik toch lekker kon slapen.

consultatiebureau

11 april 2009
ik ben van de week op het consultatiebureau geweest, daar waren ze erg tevreden over mij, ik hoefde geen prikjes dit keer.
wel adviseerden ze mama om mij op te gaan geven voor de peuterspeelzaal, dit gaat mama binnenkort doen.
ook ben ik weer meegeweest met de echo van mijn broertje/zusje, dit keer was de baby ontdeugend want het stak de tong uit naar ons.
vanavond hebben we verjaardag van papa deze is afgelopen dinsdag jarig geweest.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.