Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

broertje/zusje gezien

08 april 2009
mama had weer even niet geschreven in mijn dagboek, en er is weer van alles gebeurt.
het was weer erg mooi weer dus ik heb erg veel buiten kunnen spelen, ook zijn we een paar keer met de fiets weg geweest it vond ik erg leuk, ik kan alleen nu niet meer voorop de fiets zitten bij mama, ze heeft nu een zitje achterop de fiets voor mij.
ik ben mee geweest toen papa en mama een echo kregen, ik heb toen mijn broertje of zusje ook gezien, dit vond ik erg leuk en mijn broertje/zusje zwaaide naar mij hier moest ik wel een beetje om lachen, donderdag krijgt mama weer een echo en ook dan mag ik mee.
ook hebben we een bed uitgezocht wat ik krijg, opa gaat dit bed voor mij maken.
gisteren was mama aan het eten koken en papa was even op de computer bezig toen mama aan papa vroeg of hij mij naar beneden had gebracht, dit was dus niet zo en toen bleek dat ik al een paar keer alleen de trap op en af was gegaan, mama zag later hoe ik dat deed en ze zag dat ik mij erg goed vast hield bij het naar beneden gaan, ik houd mij dan vast aan de trapleuning en aan de muur.
gisteren heb ik ook nog lekker buiten gespeeld
vandaag moet ik naar het consultatiebureau voor controle.

jarig geweest

16 maart 2009
het is al weer een tijdje geleden dat mama in mijn dagboek geschreven heeft.
er is in tussentijd een heleboel gebeurt, ik ben jarig geweest en heb een heleboel cadeautjes gekregen.
ook is er heel veel visite geweest dit was erg gezellig.
papa en mama hadden mij een heel leuk t-shirt aangedaan met mijn verjaardag en daar stond op dat ik grote zus wordt.
dit vind ik erg leuk en ben er op mijn eigen manier best wel veel mee bezig, mama heeft verteld dat ik ook snel een keertje een groot bed krijg, ik vroeg mama waar de baby was en toen vertelde mama dat deze nog in mama haar buik zit, en toen zei ze ook dat als ik een nieuw bed krijg het dan niet zo lang meer duurt voor de baby geboren wordt.
mama zal snel een keer nieuwe foto's op mijn site toevoegen.

uit logeren

03 februari 2009
ik ben deze week aan het logeren bij tante carin en oom leendert.
ik vind het erg gezellig daar.
zondag ben ik daar naar toe gegaan en vrijdag komt mama mij weer ophalen.

21 januari 2009
vandaag moest mama werken, en ik mocht vandaag met haar mee om haar te helpen.
mama was wel erg benieuwd hoe het zou gaan, maar het is gelukkig allemaal goed gegaan, ik heb mama erg goed geholpen.
de mensen waar mama werkt vonden het ook heel erg leuk dat ik mee was en vonden mij allemaal een hele grote meid.

14 januari 2009
hier waren we weer even om de site bij te werken.
alles gaat hier goed, ik wordt al een echte dame en weet erg goed dat ik eeen eigen willetje heb en dat laat ik dan ook wel merken.
ik ga steeds meer woorden zeggen en steeds duidelijker praten.
ik heb erg genoten van de sneeuw en het ijs, ik ben ook met de slee op het ijs geweest, en de eerste keer ging het ook hartstikke goed, maar de tweede keer viel ik van de slee af met mijn hoofd op het ijs, het ging niet heel hard maar het deed me wel zeer en ik wilde ook niet meer op het ijs.
papa heeft vakantie gehad en is 5 januari weer begonnen met werken hij heeft nu een eigen bedrijf.
gisteren ging mama werken en toen was ik bij oma, ik heb toen oma goed geholpen en we hebben het erg leuk gehad, ik heb samen met haar een hele mooie ketting gemaakt een met allemaal houten kralen en er zitten ook kralen bij waar een gezichtje op zit.
vandaag ben ik weer bij oma geweest, want mama ging ook vandaag weer werken.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.