Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

08 december 2008
vanmorgen zijn mama en ik samen met tante dinanda en jacco even de stad in geweest, we hebben toen nieuwe schoenen voor mij gekocht, het zijn hele mooie zwarte laarsjes, en er staan met wit en paars bloemen en vlinders op geborduurd.
na die tijd gingen we even mee met tante dinanda om daar wat te drinken en toen wilde ik niet met mama mee naar huis, maar bij jacco spelen, en nu ben ik daar lekker aan het spelen en komt mama mij vanmiddag weer ophalen.

01 december 2008
zaterdagochtend zijn we gaan zwemmen, dit keer vond ik het helemaal geweldig en we hadden dan ook dikke pret in het water.
ik was zo moe dat mama mij na het eten naar bed heeft gebracht, maar ik was echter niet van plan om te gaan slapen en heb dus eerst heel lang zitten spelen en roepen in bed, maar uiteindelijk heb ik toch nog ruim een uurtje geslapen.
papa kwam mij uit bed halen, en toen ik aangekleed was zeiden papa en mama dat we naar opa en oma zouden gaan en dat sinterklaas daar misschien wel cadeautjes zouden brengen.
mama deed mij ook nog mijn zwarte pieten kleren aan en heeft mijn gezicht bruin gemaakt, nu leek ik wel een beetje op een zwarte pietje.
toen we bij opa en oma kwamen hebben we eerst met z'n allen gegeten en na het eten hebben oma, anneleen, daan en ik naar cadeautjes gezocht.
sinterklaas en zwarte piet hadden cadeautjes bij opa en oma boven gezet, en ook nog cadeautjes in de schuur gezet.
toen begon het feest met cadeautjes uitpakken.
ik heb heel veel gekregen.
ik had een mooie tafel met twee stoeltjes, een mooie serveerwagen met servies erop, een mand vol met speelgoed boodschapjes, een set met allemaal spulletjes voor de pop, nog een puzzel en ook nog een steje met stiftjes voor in bad, nu kan ik mooi tekenen als ik in bad zit.
zondag zijn we bij tante truida en oom gerjan geweest, zij hadden de foto's van de bruiloft en een mooie dvd van de bruiloft.
vanmiddag gaan we naar de verjaardag van lize, ons buurmeisje zij is vandaag jarig en is twee jaar geworden.

28 november 2008
vandaag gaan papa en mama naar een concert van guus meeuwis, ik mag dan bij een tante van mama gaan logeren, daar hebben ze ook een hele lieve hond luna.
morgen ga ik samen met mama zwemmen.
mama vertelde me dat morgenmiddag sinterklaas bij opa en oma komt om allemaal cadeautjes te brengen.
ben wel erg benieuwd wat sinterklaas en zwarte piet voor mij gekocht hebben

24 november 2008
zaterdag moest mama werken ik ben toen samen met papa naar sinterklaas en zijn zwarte pieten geweest.later kwam mama weer en toen zat ik heerlijk in bad we hadden aan het eind van de middag feest van opa deze was jarig geweest en vierde zijn verjaardag zaterdag er waren allemaal lekkere dingen en heel veel kindjes om mee te spelen dit was erg gezellig.
zondag moest mama ook werken en toen heb ik gezellig met papa in huis geweest.
gisteravond begon het zo hard te sneeuwen dat ed sneeuw bleef liggen we hebben toen met z'n allen sammy uitgelaten en mocht ik nog even in de sneeuw spelen.
vandaag was het heel erg leuk want er ligt allemaal sneeuw ik mocht vanmorgen lekker buiten spelen in de sneeuw ik ging toen sammy met sneeuw gooien deze vond dat heel erg leuk.
mama heeft ook mooie foto;s gemaakt van mij en van sammy in de sneeuw.

19 november 2008
vandaag liet mama mij iets heel erg leuks zien, ze had voor mij op zolder nog een zwarte pieten pakje liggen en deze had papa voor mij van zolder gehaald.
ik wilde het gelijk aanpassen en ik liep er heel trots mee door het huis.
later wilde ik het weer uit hebben, mama heeft er nog geen foto's van kunnen maken maar dat gaat ze zeker nog wel doen.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.