Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

17 november 2008
zondagmorgen toen ik uit bed kwam lagen er allemaal chocolade muntjes rondom en in mijn schoen, ook zat er een cadeautje bij mama zei dat sinterklaas deze had gebracht ik ging samen met papa mijn cadeautje uitpakken en er zat een borstel van winnie de pooh in en haar-elastiekjes
vanmorgen ben ik met mama mee geweest boodschappen doen.
vanmiddag gaan we naar de verjaardag van anneleen zij is vandaag jarig en is 5 jaar geworden.
morgen ga ik naar tante dinanda spelen, want mama moet morgen werken.
mama is erachtergekomen dat ik bumba toch wel erg leuk vind en heeft nu plaatjes opgezocht op internet die ze dan wil schilderen voor op mijn slaapkamer.


11 november 2008
hier ben ik weer eens.
gisteren en vandaag moest mama werken, en kwam tante truida op mij passen, zondag mocht ik bij tante truida en oom gerjan slapen, dit was erg gezellig.
ik vind het erg leuk als ik mama mag helpen met schoonmaken ik mocht gisteren stofzuigen van mama wat was ik trots dat ik alleen mocht stofzuigen en goed dat dat ging, ik had goed de kunst bij mama afgekeken en deed heel goed de stofzuigerslang naar voor en naar achter zodat alles goed schoon zou worden.07 november 2008
ik ben al weer een tijdje niet op de site geweest, en in tussen tijd heb ik al weer veel
woordjes bijgeleerd.
ik vind het heel erg leuk om met de poppen te spelen, ik geef ze dan een flesje of een schone luier.
ook vind ik het erg leuk om een popje te wassen en af te drogen.
ook met schoenen kan ik mij een hele poos vermaken, ik ga dan de schoenen aan en uit doen.
tussen de middag ga ik niet meer slapen, ik vond het iedere middag heel erg als ik in bed gelegd werd, en ik begon ging dan niet slapen, maar heel hard roepen, en huilen
mama heeft toen besloten dat ze me maar niet meer naar bed zou brengen tussen de middag en sindsdien blijf ik dus de hele dag op, dit gaat erg goed en ik speel de hele dag lekker door.
's morgens slaap ik meestal tot half 8 en ik ga 's avonds dan tussen zeven en acht weer naar bed, en dit gaat heel erg goed.
nu zit ik in de fase dat als ieman mij wil helpen dat ik dan zeg jeje dan bedoel ik dat ik het zelf wel kan want jeje betekend mariƫlle.
vanmiddag ga ik met mama naar de kinderboerderij dit vind ik erg leuk.

15 oktober 2008
mijn gezicht is weer helemaal beter.
papa en mama hadden mijn wandelwagen verkocht en nu hebben mama en ik vandaag een nieuwe buggy gekocht voor mij.
het is een zwarte x-adventure vibe.
mama wou er ook een voetenzak bij kopen, maar toen zag mama dat het dezelfde was als wat bij de wandelwagen hoorde, mama heeft toen besloten om de voetenzak te gebruiken die we nog thuis hadden.
ik lig nu lekker in bed te slapen, het duurde heel lang voor ik in slaap was, maar uiteindelijk was ik wel zo moe dat ik toch maar ben gaan slapen.
vanavond komt oma op mij passen.

07 oktober 2008
mijn gezicht is weer bijna helemaal beter nog een klein schaafwondje en een blauwe plek op mijn wangen dan is er niets meer van te zien dat ik zo hard gevallen ben, en mama vind het wel erg fijn dat het bijna over is want volgende week vrijdag gaan oom gerjan en tante truida trouwen en dan zou het wel fijn zijn om niet zo gehavend op de foto te komen
mama kwam bij mij tot de ontdekking dat ik er 3 tandjes tegelijk door heb gekregen namelijk 3 hoektandjes, en de 4de zit er ook aan te komen.
ik hoef dan alleen nog 4 kiesjes en dan heb ik mijn gebit compleet.
vanmorgen zijn we bij een tante van mama koffie wezen drinken dat was erg gezellig.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.