Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 406

Yenthe en mama

09 juni 2008 14:56:09
Hoi hoi,

We hebben weer even op je site gekeken. We hebben gelezen dat jij nu ook kan lopen?! Goed hoor! Ik kan het nu ook, vanaf vandaag heb ik een heel eindje gestapt. Mama is supertrots op mij. Wat is het warm he? Kunnen we lekker genieten van het water. Vind jij dat ook zo leuk?

Fijne dag nog verder!

samira

04 juni 2008 15:22:53
Hallo
Hoe gaat het met je?
Met mij gaat het goed.
Ik heb deze week een fijn en rustig weekje,
ik ben nog bij mijn opa en oma op bezoek geweest en daar is nu een heel mooie nieuwe tuin die heeft mijn papa samen met mijn opa daar nu klaar gemaakt.
Ik mocht ook nog met mijn broer Rafael mee nar het KDV en daar zijn nog foto's van ons samen gemaakt en mijn broer Rafael die was wel boos op de foto, hij had er niet echt zin in om de foto's te laten maken.(mama zet de foto's op mijn site als ze klaar zijn)
Morgen mag ik ook nog mee met mijn broer Rafael en dan gaan we naar de peutergroep en daar mogen we dan fijn gaan spelen met de andere kindjes en dat is de favoriete bezigheid van mijn broer Rafael, ik zal dan denk ik wel lekker liggen te slapen in mijn kinderwagen.
Ga jij ook nog wat leuks doen de rest van deze week?
Veel plezier alvast met wat dat je ook allemaal gaat doen.

Knuffels en tot snel weer van Samira.

marielle

03 juni 2008 20:46:02
hoi meis,

Wat lees ik??
Kan je nu echt los lopen
Goed man!!!!
Papa en mama krijgen het nu veel drukker met je hoor
Kom je gelijk ff weltruste toewensen
knuffffffff

carin

02 juni 2008 22:21:08
het was vanmorgen gezellig

groetjes je tante

samira

01 juni 2008 21:19:24
Hallo,

Hoe gaat het met je, gaat het goed met je?
Met mij gaat het wel goed, ik heb een fijne dag gehad vandaag.
Ik wens je voor morgen een heel fijne dag,
veel plezier morgen.

Veel knuffels voor jou,
van Samira.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.