Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 406

jacco

22 mei 2008 13:39:12
hallo marielle
alles goed met jou??
hier is alles oke.
gefeliciteerd met jou mama
want die is vandaag al weer 24 jaar geworden.
geef haar maar een extra dikke kus.

groetjes en tot de volgende keer

Jasmijn

21 mei 2008 19:59:56
hallo mooie meid

Wat leuk dat je naar de dierentuin bent geweest....ik snap wel dat je niet wilde slapen...je wilde natuurlijk niks missen....

Sorry dat ik al even niet meer hier was geweest...maar mama had het een beetje druk...maar ik zal weer regelmatig komen kijken hoor.

Liefs Jasmijn

marielle

19 mei 2008 20:32:10
hoi meis,
kroelknuffie

sabrina, mama van Iluna en brusje

19 mei 2008 12:32:33

hallo lieve vriendjes..
jaja ik ben vandaag alweer 10 maandjes! nog 2 maandjes wachten en dan mag ik lekker taart eten. ik wil nu heel graag stappen aan het handje. en mama zegt dat ik al heel stevig sta, ze hoopt dat ik op mijn eerste verjaardag alleen kan stappen maar dat is nog even afwachten. mezelf optrekken dat doe ik lekker niet daar ben ik heel eigenwijs in.. en ook kruipen dat is niets voor mij. ik ga gewoon lekker op mijn buikje liggen in plaats van te kruipen hihi.. gisteren ben ik van de sofa gevallen we waren op bezoek bij mijn mama haar nicht. en ik was moe dus lag ik naast papa op de zetel.. hij had mij telkens vast want ik ben een hevige maar toen hij 2 sec niet oplette was het al gebeurd. maar gelukkig was ik alleen maar geschrokken papa had me zo snel mogelijk opgepakt. en toen mama me opnam was ik alweer aan het lachen. maar je bent ook niet op de harde grond gevallen want er lag een mat. maar toch was het even schrikken voor ons allemaal. je hebt er ook niets aan over gehouden nog niet eens een klein bultje.

dada lieve vriendjes!!!


Lauren

16 mei 2008 12:57:28
Lieve Marielle,

Wat leuk dat jij ook zo van diertjes houdt! Ik vind ze ook heel erg leuk maar ikke ben nog steeds niet in de dierentuin geweest, steeds als we ouden dan was het vies weer.
En wat een leuke foto van jou bij de zandbak, mijn mama zei dat ze jou groot vond geworden.

Doei lief vriendinnetje, en een heel fijn weekend!Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.