Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 406

rafael

04 november 2007 08:24:29
Hallo
Ik kom eventjes bij je langs om je een fijne dag te wensen vandaag,
een heel fijne ZONDAG!

Heel veel lieve knuffels
voor jou en van Rafael.

damian

03 november 2007 13:48:56
hoi hoi hoe gaat het met ons je krijgt een drukke week he nou prettig weekend
gr xxx damian en mama

Yoran en mama

02 november 2007 22:05:36

Hoi vriendinnetje,

Ik kom je een héél fijn weekend toewensen.
Maak er wat moois van
Vanessa

02 november 2007 19:39:12
Hoi Mooi meisje

Jij ook een heel fijn weekend.
Ook voor je mama

Liefs Kleintje van der Steen en mama

Yenthe en mama

02 november 2007 18:19:10
hoi hoi,

Leuk is dat altijd he om uit te gaan logeren? Lekker verwent worden door opa en oma . Maar ik moet zeggen dat ik ook altijd weer blij ben als papa en mama me weer komen halen. Op mijn eigen bedje slaap ik toch het best. Ik heb sinds een aantal weken ook een nieuw autostoeltje, ik pastte ook niet meer in de maxicosi, mijn beentjes werden te lang. Nu heb ik echt een hele mooie, en hij kan ook nog in 3 standen. Dus als we ver weggaan kan mama hem op een soort slaapstand zetten . Dus je mama en papa moeten nog even flink klussen? Of is alles al bijna klaar? En is je kamertje al klaar? Ik weet nog niet wat we dit weekend gaan doen, papa en mama zijn vandaag in de tuin geweest en ik lag lekker warm binnen in de box te spelen .

oja, mama moet nog even op zoek naar mooie plaatjes

Liefs Yenthe

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.