Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 406

Vince

24 oktober 2007 21:43:21

Ik kom je even welterusten wensen..
Droom maar lekker & voor morgen een fijne dag!

Knuffel Vince!!

Yoran en mama

24 oktober 2007 19:46:35
Hoi hoi,

Jij ook voor strakjes welterusten!

Ik ga zo ook slapen. Heb vandaag een huildagje gehad en daar ben ik best moe van 'gaaaaapje'.
Dus ik ga zo lekker tukken.

Ik wens je héle fijne droompjes...

Knuffeltje,
Yoran

rafael en mama

24 oktober 2007 19:46:20
Hallo,
Hoe gaat het vandaag,alles goed?
Met mij gaat het goed vandaag.
Vanmorgen heb ik mezelf alleen wel verslapen,ik was te laat wakker geworden om op tijd bij de KDV te zijn,ik was daar daarom dus te laat gekomen,gelukkig was dat niet zo heel erg en kon ik nog gewoon daar bij mijn andere vriendjes komen.

Bij de KDV is het goed gegaan vandaag,ik heb het daar erg goed na mijn zin gehad en ik heb daar goed samen met mijn vriendjes gespeeld vandaag,het was erg leuk bij de KDV en het is ook erg goed gegaan daar vandaag.
Toen mama mij in de middag weer op kwam halen toen zijn mama en ik samen naar de winkel gegaan en daar heeft mama voor mij de film van Shrek3 gehaald en daar was ik ook heel erg blij mee,ik heb Shrek3 gelijk mee genomen naar het huis van opa en oma en daar heb ik Shrek3 gelijk gekeken,het was een erg mooie en leuke film en eigenlijk wilde ik het nog wel een keer kijken maar daar was er geen tijd meer voor want mama was al te laat om weer naar huis terug te gaan.
Het was erg leuk geweest bij opa en oma en ik heb bij opa en oma ook nog lekker rijst met saus gegeten en mijn buikje was er helemaal vol van,het had me erg lekker gesmaakt.

Mama had thuis eerst nog eventjes een afspraak en ik ben in de tussen tijd eventjes mijn bedje in gegaan en ik heb eventjes lekker geslapen,ik was ook al wel weer best wel moe geworden en daarom heb ik in de middag nog eventjes goed geslapen.
Toen ik weer wakker geworden was toen heb ik samen met mama op mijn speelkleed gespeeld,ik heb fijn met mijn auto,s en met mijn autogarage gespeeld en ik heb ook nog samen met mama met de puzzels gespeeld,het lukt me al erg goed om de puzzels in elkaar te zetten en om ze ook weer uit elkaar te zetten,ik vind dat erg leuk om te doen.

Daarna heb ik samen met mama stamp met spekjes en saus gegeten en dat heeft ook erg lekker gesmaakt,ik had er goed van gegeten en bijna mijn bordje helemaal leeg gegeten en daarom kreeg ik na het eten ook nog een lekker toetje van mama en dat heb ik ook helemaal op gegeten,het smaakte erg goed.
Ik heb nog eventjes samen met mama lekker lui op de bank gelegen en we hebben samen nog wat tv gekeken en daarna heb ik nog eventjes lekker warm gedouched en lekker fris mijn haren gewassen en toen ik daar mee klaar was toen was het alweer tijd voor mij om in mijn bedje te gaan en om nog eens te gaan slapen,slaap lekker allemaal en welterusten,doei.

damian

24 oktober 2007 19:14:40
hoi marielle weltrusten voor straks en morgen een hele leuke dag gewenst ik moet ook zeggen dat jullie een hele mooie hond hebben gr damian en annemarie

lorena

24 oktober 2007 16:32:13

hallo lieverdje

voor straks
slaap lekker

en voor moregn veel plezier
en een fijne dag

liefs lorena

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.