Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 406

Jasmijn

02 oktober 2008 16:55:53
Hey mooie meid...

Ik kom je even een hele dikke kus geven...omdat jee een beetje pech hebt de laatste tijd....eerst een week zien en dan om ver gelopen...heb je er nog veel last van of gaat het inmiddels weer?
Ik ben gister ook gevallen...domme mama gaf de hond een knuffel...en dacht dat ik wel even op me kont bleef zitten...maar ik raakte mijn evenwicht kwijt en viel zo om...boem...met mijn hoofd tegen de tafel...mama schrok heel erg...maar ikke niet...hihih...ik ben best een harde...hoefde niet eens te huilen.
Heb toen me mama maar getroost..is ook zo'n watje.
Nou meis...ik hoop dat je snel opknapt...ik kom snel weer op je site spieken...Ik ga nu lekker naar opa en oma...want papa en mama gaan een avondje uit...

tot snel

Liefs
xxx
Jasmijn

marielle

21 september 2008 22:25:25
hoi meis,
xxx

jacco

19 september 2008 13:41:04
hallo marielle

ik vond het vanmorgen echt wel heel gezellig met z'n allen jij ook?
ik vind dat we het wel een keer weer kunnen doen zo samen lekker spelen.

tot vanmiddag bij de koffie kunnen we nog even verder spelen samen.

groetjes Jacco

Samira

12 september 2008 13:45:53
Hallo lieve meid.
Hoe gaat het, gaat het goed?
Met mij gaat het even wat minder, ik was bij het consultatieburo geweest en de arts was niet tevreden over mijn groei, ik was de laatste vier weken tijd alleen maar 110 gram aan gekomen en dat was eigen wel te weinig en normaal groeide ik ook eigenlijk wel veel beter dan deze laatste keer.
Nu moet ik de komende weken elke week mezelf laten wegen om te kijken of dat ik verder nog wel genoeg aan kom.
Mama moet nu wat sneller de borstvoeding af gaan bouwen want mama heeft nu niet meer genoeg voeding voor mij, ik heb al de borstvoeding al lekker op gedronken bij mama en ik mag nu de fles over gaan slaan, ik ben lekker eigenwijs en ik drink dus niet uit de fles maar ik mag wel van de lepel af blijven eten en vanaf deze week eet ik ook rijstepap van de lepel af en dat doe ik wel erg goed, ik eet elke keer mijn bordje helemaal leeg, ik eet al wel erg goed van het lepeltje af.

Ik ga mee naar buiten in de wandelwagen, daar uit kan ik ook wat meer rond kijken en kan ik ook al wel wat meer zien, wanneer ik op mijn buik lig dan til ik mijn hoofdje ook al helemaal op en dan kan ik ook al helemaal in de rond kijken, ik zie alles erg graag.
Ik begin ook al flink in mijn eigen babytaal te kletsen en ik vind het erg leuk als er dan terug gekletst wordt, ik ben erg vrolijk en ik begin al steeds meer te bewegen, het gaat verder wel helemaal goed met mijn ontwikkeling en als ik zo door ga dan kruip ik binnenkort ook al in het rond want ook daar doe ik al wel erg goed mijn best voor om dat te leren.
Tot later weer, prettig weekend,
veel knuffels voor jou en van Samira.

Samira

05 september 2008 08:54:10


Hallo.
Hoe gaat het, gaat het goed?
Met mij gaat het wel goed, ik eet al erg goed van het lepeltje en ik probeer al een klein beetje uit de fles te drinken maar mama is nu nog niet helemaal klaar met het afbouwen van de borstvoeding en daar heb ik dus wel geluk bij want ik drink nog steeds veel liever bij mama!!
ik slaap de laatste tijd alleen wel erg slecht en ik hou mama al de laatste week elke nacht wakker,mama is nu een beetje moe!!
ik ga dit weekend iets leuks doen samen met mijn broer, mama en papa, ik ga mee naar Duinrell en we blijven daar in het vacantie huisje slapen, dat zal wel erg leuk worden en op Zondag mag ik mee gaan zwemmen in het Kikizwembad en daar heb ik ook al erg veel zin in.
Na het weekend ga ik mama een beetje mee helpen en dan gaan we de flat van mama een beetje vernieuwen, er moet best wel wat gaan gebeuren in de flat van mama.
Na het weekend gaat papa naar zijn andere woning en dan mag ik ook nog eventjes mee om daar te gaan kijken.
Ik wens jeeen prettig weekend, veel plezier en nog meer knuffels van Samira, doei!!!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.