Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Horoscoop van Nienke

Nienke heeft het sterrenbeeld Weegschaal

Het Weegschaal-kind heeft veel behoefte aan harmonie en is snel uit zijn doen bij gebrek hieraan. Daarbij kan het gaan om spanningen tussen mensen, maar ook om bijvoorbeeld kleuren en geluid. Zelf is het kind vriendelijk, gunt het ieder het zijne en laat het de ander in zijn waarde. Het heeft moeite met het maken van keuzes en nemen van beslissingen, zeker als er sprake is van dwang.

Het Weegschaal-kind is voortdurend op zoek naar innerlijk evenwicht. Met name heeft het behoefte aan een goede afwisseling van activiteit en rust. Het is een waarheidszoeker en heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel. Het heeft een hekel aan eenzijdige uitspraken en wil altijd alle kanten van iets zien. Gegeven een harmonieuze opvoeding is het nieuwsgierig en kan het goed mee op school. Het ontwikkelt snel een attitude van allesweter en stelt andermans kennis op de proef.

In het geval van een onharmonieuze opvoeding trekt het Weegschaal-kind zich terug in zijn droomwereld en probeert het mensen te manipuleren. Dit is zijn manier van nee zeggen, iets waarmee het veel moeite heeft. Let op dat u zich niet laat inpakken door zijn natuurlijke charme en het te veel verwent

Verborgen achter zijn streven naar sociaal functioneren, is het Weegschaal-kind sterk op zichzelf betrokken. Het heeft behoefte aan schoonheid en aangename dingen, dingen die lekker en zacht aanvoelen. Het houdt van snoepen en wordt gemakkelijk te dik. Het is zeer emotioneel en voelt zich in sociaal opzicht onzeker. Het wil dat anderen alleen maar het beste over hem denken en dit ook in hun woorden laten merken; het probeert dit langs diplomatieke weg te bewerkstelligen. Het heeft ook voortdurend gezelschap nodig om zich te kunnen vermaken.

Deze tekst is geschreven door Dr Martin Boot en copyright is hierop van toepassing.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.